Den danske fødevaresektor: certificering og standarder på eksportmarkederne
Publikation: Udredning/notat › Faglig redegørelse
Standard
Den danske fødevaresektor : certificering og standarder på eksportmarkederne. / Bosselmann, Aske Skovmand; Gylling, Morten.
2012. 35 s., (FOI Udredning; Nr. 2012/15).Publikation: Udredning/notat › Faglig redegørelse
Harvard
APA
Vancouver
Author
Bibtex
}
RIS
TY - GEN
T1 - Den danske fødevaresektor
T2 - certificering og standarder på eksportmarkederne
AU - Bosselmann, Aske Skovmand
AU - Gylling, Morten
PY - 2012
Y1 - 2012
N2 - Den danske fødevaresektor har et højt niveau for så vidt angår miljø og bæredygtighed. Der kan være et potentiale for vækst og beskæftigelse i at bruge dette relativt høje niveau til at give danske virksomheder adgang til attraktive eksportmarkeder, hvor fødevarer, der er dokumenteret bæredygtige, efterspørges. Såfremt potentialet for vækst og beskæftigelse skal realiseres, skal danske fødevarevirksomheder spotte de muligheder, der ligger i at bruge miljø og bæredygtighed som salgsargument på eksportmarkederne. Indeværende notat udgør en indledende undersøgelse af dette potentiale.
AB - Den danske fødevaresektor har et højt niveau for så vidt angår miljø og bæredygtighed. Der kan være et potentiale for vækst og beskæftigelse i at bruge dette relativt høje niveau til at give danske virksomheder adgang til attraktive eksportmarkeder, hvor fødevarer, der er dokumenteret bæredygtige, efterspørges. Såfremt potentialet for vækst og beskæftigelse skal realiseres, skal danske fødevarevirksomheder spotte de muligheder, der ligger i at bruge miljø og bæredygtighed som salgsargument på eksportmarkederne. Indeværende notat udgør en indledende undersøgelse af dette potentiale.
KW - Fødevareøkonomi
KW - certification
KW - bæredygtighed
M3 - Faglig redegørelse
T3 - FOI Udredning
ER -
ID: 44208952