Bourdieu - smag, distinktion og idrætten som et socialt felt

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

Standard

Bourdieu - smag, distinktion og idrætten som et socialt felt. / Østergaard, Charlotte.

Grundbog i Idrætssociologi. red. / Lone Friis Thing; Ulrik Wagner. København : Munksgaard , 2011. s. 50-66.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

Harvard

Østergaard, C 2011, Bourdieu - smag, distinktion og idrætten som et socialt felt. i LF Thing & U Wagner (red), Grundbog i Idrætssociologi. Munksgaard , København, s. 50-66.

APA

Østergaard, C. (2011). Bourdieu - smag, distinktion og idrætten som et socialt felt. I L. F. Thing, & U. Wagner (red.), Grundbog i Idrætssociologi (s. 50-66). Munksgaard .

Vancouver

Østergaard C. Bourdieu - smag, distinktion og idrætten som et socialt felt. I Thing LF, Wagner U, red., Grundbog i Idrætssociologi. København: Munksgaard . 2011. s. 50-66

Author

Østergaard, Charlotte. / Bourdieu - smag, distinktion og idrætten som et socialt felt. Grundbog i Idrætssociologi. red. / Lone Friis Thing ; Ulrik Wagner. København : Munksgaard , 2011. s. 50-66

Bibtex

@inbook{bee05ce55b964e7dbec7885056ba4280,
title = "Bourdieu - smag, distinktion og idr{\ae}tten som et socialt felt",
author = "Charlotte {\O}stergaard",
note = "CURIS 2011 5200 074",
year = "2011",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-628-0979-6",
pages = "50--66",
editor = "Thing, {Lone Friis} and Ulrik Wagner",
booktitle = "Grundbog i Idr{\ae}tssociologi",
publisher = "Munksgaard ",
address = "Danmark",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Bourdieu - smag, distinktion og idrætten som et socialt felt

AU - Østergaard, Charlotte

N1 - CURIS 2011 5200 074

PY - 2011

Y1 - 2011

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-628-0979-6

SP - 50

EP - 66

BT - Grundbog i Idrætssociologi

A2 - Thing, Lone Friis

A2 - Wagner, Ulrik

PB - Munksgaard

CY - København

ER -

ID: 34216662