Bourdieu - smag, distinktion og idrætten som et socialt felt
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
Standard
Bourdieu - smag, distinktion og idrætten som et socialt felt. / Østergaard, Charlotte.
Grundbog i Idrætssociologi. red. / Lone Friis Thing; Ulrik Wagner. København : Munksgaard , 2011. s. 50-66.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
Harvard
Østergaard, C 2011, Bourdieu - smag, distinktion og idrætten som et socialt felt. i LF Thing & U Wagner (red), Grundbog i Idrætssociologi. Munksgaard , København, s. 50-66.
APA
Østergaard, C. (2011). Bourdieu - smag, distinktion og idrætten som et socialt felt. I L. F. Thing, & U. Wagner (red.), Grundbog i Idrætssociologi (s. 50-66). Munksgaard .
Vancouver
Østergaard C. Bourdieu - smag, distinktion og idrætten som et socialt felt. I Thing LF, Wagner U, red., Grundbog i Idrætssociologi. København: Munksgaard . 2011. s. 50-66
Author
Bibtex
@inbook{bee05ce55b964e7dbec7885056ba4280,
title = "Bourdieu - smag, distinktion og idr{\ae}tten som et socialt felt",
author = "Charlotte {\O}stergaard",
note = "CURIS 2011 5200 074",
year = "2011",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-628-0979-6",
pages = "50--66",
editor = "Thing, {Lone Friis} and Ulrik Wagner",
booktitle = "Grundbog i Idr{\ae}tssociologi",
publisher = "Munksgaard ",
address = "Danmark",
}
RIS
TY - CHAP
T1 - Bourdieu - smag, distinktion og idrætten som et socialt felt
AU - Østergaard, Charlotte
N1 - CURIS 2011 5200 074
PY - 2011
Y1 - 2011
M3 - Bidrag til bog/antologi
SN - 978-87-628-0979-6
SP - 50
EP - 66
BT - Grundbog i Idrætssociologi
A2 - Thing, Lone Friis
A2 - Wagner, Ulrik
PB - Munksgaard
CY - København
ER -
ID: 34216662