Ristning: Kaffe og Maillard

Research output: Non-textual formSound/Visual production (digital)Communication

Standard

Ristning : Kaffe og Maillard. Lund, Marianne Nissen (Other). 2017. København : Netudgaven.

Research output: Non-textual formSound/Visual production (digital)Communication

Harvard

Lund, MN, Ristning: Kaffe og Maillard, 2017, Sound/Visual production (digital), Netudgaven, København.

APA

Lund, M. N. (Other). (2017). Ristning: Kaffe og Maillard. Sound/Visual production (digital), Netudgaven.

Vancouver

Lund MN (Other). Ristning: Kaffe og Maillard København: Netudgaven. 2017.

Author

Lund, Marianne Nissen (Other). / Ristning : Kaffe og Maillard. [Sound/Visual production (digital)].

Bibtex

@misc{09740e3b081e4ee3928aaadee06c8f42,
title = "Ristning: Kaffe og Maillard",
abstract = "Det dufter brunt og br{\ae}ndt. I andet afsnit af MadLibitum tager vi til Den Gamle By i Aarhus for at riste kaffe som i 1600-tallet sammen med historiker Annette Hoff. Imens kaffen rister i Aarhus, f{\aa}r vi bes{\o}g i studiet af Marianne Nissen Lund fra F{\o}devarevidenskab p{\aa} K{\o}benhavns Universitet. Hun g{\o}r os klogere p{\aa} de s{\aa}kaldte Maillard-reaktioner – en af gastronomiens st{\o}rste, kemiske hemmeligheder. Siden returnerer vi til Aarhus, hvor Annette Hoff fort{\ae}ller anekdoter om alt fra rektal indtagelse af kaffeb{\o}nner til Holberg.",
author = "Lund, {Marianne Nissen}",
note = "Producenter: Jeppe Kaln{\ae}s og Mette Juhl Jessen. ",
year = "2017",
language = "Dansk",
publisher = "Netudgaven",

}

RIS

TY - ADVS

T1 - Ristning

T2 - Kaffe og Maillard

A2 - Lund, Marianne Nissen

N1 - Producenter: Jeppe Kalnæs og Mette Juhl Jessen.

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Det dufter brunt og brændt. I andet afsnit af MadLibitum tager vi til Den Gamle By i Aarhus for at riste kaffe som i 1600-tallet sammen med historiker Annette Hoff. Imens kaffen rister i Aarhus, får vi besøg i studiet af Marianne Nissen Lund fra Fødevarevidenskab på Københavns Universitet. Hun gør os klogere på de såkaldte Maillard-reaktioner – en af gastronomiens største, kemiske hemmeligheder. Siden returnerer vi til Aarhus, hvor Annette Hoff fortæller anekdoter om alt fra rektal indtagelse af kaffebønner til Holberg.

AB - Det dufter brunt og brændt. I andet afsnit af MadLibitum tager vi til Den Gamle By i Aarhus for at riste kaffe som i 1600-tallet sammen med historiker Annette Hoff. Imens kaffen rister i Aarhus, får vi besøg i studiet af Marianne Nissen Lund fra Fødevarevidenskab på Københavns Universitet. Hun gør os klogere på de såkaldte Maillard-reaktioner – en af gastronomiens største, kemiske hemmeligheder. Siden returnerer vi til Aarhus, hvor Annette Hoff fortæller anekdoter om alt fra rektal indtagelse af kaffebønner til Holberg.

UR - http://netudgaven.dk/2017/12/madlibitum-2-ristning-kaffe-maillard/

UR - https://itunes.apple.com/dk/podcast/madlibitum-1-frost-is-og-%C3%A6blevin/id1321273228?i=1000396099419&mt=2

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

PB - Netudgaven

CY - København

ER -

ID: 186709052