Antioxidanter fra grøn te skal forbedre kvaliteten af langtidsholdbar mælk

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Standard

Antioxidanter fra grøn te skal forbedre kvaliteten af langtidsholdbar mælk. / Lund, Marianne N.

1 p. København : Danmarks Frie Forskningsfond. 2018Årsrapport.

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Harvard

Lund, MN 2018, Antioxidanter fra grøn te skal forbedre kvaliteten af langtidsholdbar mælk. Danmarks Frie Forskningsfond, København. < https://aarsrapport.dff.dk/antioxidanter-skal-forbedre-maelk/>

APA

Lund, M. N. (2018). Antioxidanter fra grøn te skal forbedre kvaliteten af langtidsholdbar mælk. Danmarks Frie Forskningsfond. https://aarsrapport.dff.dk/antioxidanter-skal-forbedre-maelk/

Vancouver

Lund MN. Antioxidanter fra grøn te skal forbedre kvaliteten af langtidsholdbar mælk. 2018. 1 p.

Author

Lund, Marianne N. / Antioxidanter fra grøn te skal forbedre kvaliteten af langtidsholdbar mælk. 2018. København : Danmarks Frie Forskningsfond. 1 p.

Bibtex

@misc{66dc4ea24d984d6e8fedd4665156a742,
title = "Antioxidanter fra gr{\o}n te skal forbedre kvaliteten af langtidsholdbar m{\ae}lk",
author = "Lund, {Marianne N.}",
year = "2018",
language = "Dansk",
publisher = "Danmarks Frie Forskningsfond",
type = "Other",

}

RIS

TY - ICOMM

T1 - Antioxidanter fra grøn te skal forbedre kvaliteten af langtidsholdbar mælk

AU - Lund, Marianne N.

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

PB - Danmarks Frie Forskningsfond

CY - København

ER -

ID: 237362123