Forbedret UHT-mælk med enzymer?

Research output: Contribution to journalJournal articleResearch

Standard

Forbedret UHT-mælk med enzymer? / Lund, Marianne N.; Rauh, Valentin.

In: Mælketidende, Vol. 2, 2020, p. 16-17.

Research output: Contribution to journalJournal articleResearch

Harvard

Lund, MN & Rauh, V 2020, 'Forbedret UHT-mælk med enzymer?', Mælketidende, vol. 2, pp. 16-17. <https://issuu.com/maelkeritidende/docs/mt_01_2020_-_lav_opl_s>

APA

Lund, M. N., & Rauh, V. (2020). Forbedret UHT-mælk med enzymer? Mælketidende, 2, 16-17. https://issuu.com/maelkeritidende/docs/mt_01_2020_-_lav_opl_s

Vancouver

Lund MN, Rauh V. Forbedret UHT-mælk med enzymer? Mælketidende. 2020;2:16-17.

Author

Lund, Marianne N. ; Rauh, Valentin. / Forbedret UHT-mælk med enzymer?. In: Mælketidende. 2020 ; Vol. 2. pp. 16-17.

Bibtex

@article{060d441452ba4b2e81be0909cdcc910f,
title = "Forbedret UHT-m{\ae}lk med enzymer?",
author = "Lund, {Marianne N.} and Valentin Rauh",
year = "2020",
language = "Dansk",
volume = "2",
pages = "16--17",
journal = "M{\ae}lketidende",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Forbedret UHT-mælk med enzymer?

AU - Lund, Marianne N.

AU - Rauh, Valentin

PY - 2020

Y1 - 2020

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 2

SP - 16

EP - 17

JO - Mælketidende

JF - Mælketidende

ER -

ID: 240786942