Forbedret UHT-mælk med enzymer?
Research output: Contribution to journal › Journal article › Research
Standard
Forbedret UHT-mælk med enzymer? / Lund, Marianne N.; Rauh, Valentin.
In: Mælketidende, Vol. 2, 2020, p. 16-17.Research output: Contribution to journal › Journal article › Research
Harvard
Lund, MN & Rauh, V 2020, 'Forbedret UHT-mælk med enzymer?', Mælketidende, vol. 2, pp. 16-17. <https://issuu.com/maelkeritidende/docs/mt_01_2020_-_lav_opl_s>
APA
Lund, M. N., & Rauh, V. (2020). Forbedret UHT-mælk med enzymer? Mælketidende, 2, 16-17. https://issuu.com/maelkeritidende/docs/mt_01_2020_-_lav_opl_s
Vancouver
Lund MN, Rauh V. Forbedret UHT-mælk med enzymer? Mælketidende. 2020;2:16-17.
Author
Bibtex
@article{060d441452ba4b2e81be0909cdcc910f,
title = "Forbedret UHT-m{\ae}lk med enzymer?",
author = "Lund, {Marianne N.} and Valentin Rauh",
year = "2020",
language = "Dansk",
volume = "2",
pages = "16--17",
journal = "M{\ae}lketidende",
}
RIS
TY - JOUR
T1 - Forbedret UHT-mælk med enzymer?
AU - Lund, Marianne N.
AU - Rauh, Valentin
PY - 2020
Y1 - 2020
M3 - Tidsskriftartikel
VL - 2
SP - 16
EP - 17
JO - Mælketidende
JF - Mælketidende
ER -
ID: 240786942