Brune kartofler, brunekartofler og brunede kartofler: Sproglighed
Research output: Contribution to journal › Journal article › Research › peer-review
Standard
Brune kartofler, brunekartofler og brunede kartofler : Sproglighed. / Farø, Ken Joensen.
In: Maal og Maele, No. 1, 05.2012, p. 4-4.Research output: Contribution to journal › Journal article › Research › peer-review
Harvard
Farø, KJ 2012, 'Brune kartofler, brunekartofler og brunede kartofler: Sproglighed', Maal og Maele, no. 1, pp. 4-4.
APA
Farø, K. J. (2012). Brune kartofler, brunekartofler og brunede kartofler: Sproglighed. Maal og Maele, (1), 4-4.
Vancouver
Farø KJ. Brune kartofler, brunekartofler og brunede kartofler: Sproglighed. Maal og Maele. 2012 May;(1):4-4.
Author
Bibtex
@article{40950d8007dc45ff8237de32de4cec45,
title = "Brune kartofler, brunekartofler og brunede kartofler: Sproglighed",
keywords = "Det Humanistiske Fakultet, gastronomi, kartofler, sammens{\ae}tninger, dansk, lingvistik, gerundiv, brunede kartofler",
author = "Far{\o}, {Ken Joensen}",
year = "2012",
month = may,
language = "Dansk",
pages = "4--4",
journal = "Maal & Maele",
issn = "0106-567X",
publisher = "Maal og Maele",
number = "1",
}
RIS
TY - JOUR
T1 - Brune kartofler, brunekartofler og brunede kartofler
T2 - Sproglighed
AU - Farø, Ken Joensen
PY - 2012/5
Y1 - 2012/5
KW - Det Humanistiske Fakultet
KW - gastronomi
KW - kartofler
KW - sammensætninger
KW - dansk
KW - lingvistik
KW - gerundiv
KW - brunede kartofler
M3 - Tidsskriftartikel
SP - 4
EP - 4
JO - Maal & Maele
JF - Maal & Maele
SN - 0106-567X
IS - 1
ER -
ID: 38378329