12. marts 2019

Tiltrædelsesforelæsning for professor Signe Sørensen Torekov

Tiltrædelsesforelæsning

​Den 10. maj 2019 holder professor Signe Sørensen Torekov tiltrædelsesforelæsning i Holst auditoriet med efterfølgende reception i Faculty Club (16.6).

Instituttet vil gerne invitere alle til at fejre udnævnelsen med en tiltrædelsesforelæsning af professor Signe Sørensen Torekov med titlen "Obesity – how to maintain a healthy bodyweight?".

Forelæsningen finder sted kl. 15.00. Efter forelæsningen afholdes der en reception i Faculty Club (16.6).

Den 1. februar 2019 blev Signe Sørensen Torekov udnævnt til professor med særlige opgaver inden for klinisk translationel metabolisme på Biomedicinsk Institut.

Nedenfor kan du læse en kort beskrivelse af hvad professor Signe Torekovs forelæsning vil handle om:
Signe Torekov will give a lecture on obesity and her research of the biological mechanisms of maintained healthy weight loss in humans. The overall focus of her research is to understand the complex metabolic mechanism to sustained health in humans along with the link between metabolic and cardiac disease.

Læs mere om Signe Sørensen Torekovs udnævnelse til professor

Dato: 10. maj 2019, kl. 15:00 –  16:00