Protein-thioler og stabilitet af øl

Research output: Contribution to journalJournal article

Standard

Protein-thioler og stabilitet af øl. / Hoff, Signe; Jespersen, Birthe P Møller; Lametsch, Marianne Lund; Andersen, Mogens Larsen.

In: Dansk Kemi, Vol. 94, No. 9, 2013, p. 16-19.

Research output: Contribution to journalJournal article

Harvard

Hoff, S, Jespersen, BPM, Lametsch, ML & Andersen, ML 2013, 'Protein-thioler og stabilitet af øl', Dansk Kemi, vol. 94, no. 9, pp. 16-19.

APA

Hoff, S., Jespersen, B. P. M., Lametsch, M. L., & Andersen, M. L. (2013). Protein-thioler og stabilitet af øl. Dansk Kemi, 94(9), 16-19.

Vancouver

Hoff S, Jespersen BPM, Lametsch ML, Andersen ML. Protein-thioler og stabilitet af øl. Dansk Kemi. 2013;94(9):16-19.

Author

Hoff, Signe ; Jespersen, Birthe P Møller ; Lametsch, Marianne Lund ; Andersen, Mogens Larsen. / Protein-thioler og stabilitet af øl. In: Dansk Kemi. 2013 ; Vol. 94, No. 9. pp. 16-19.

Bibtex

@article{f6e6da755f054d3d8f06b67f1ba7968e,
title = "Protein-thioler og stabilitet af {\o}l",
author = "Signe Hoff and Jespersen, {Birthe P M{\o}ller} and Lametsch, {Marianne Lund} and Andersen, {Mogens Larsen}",
year = "2013",
language = "Dansk",
volume = "94",
pages = "16--19",
journal = "Dansk Kemi",
issn = "0011-6335",
publisher = "TechMedia A/S",
number = "9",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Protein-thioler og stabilitet af øl

AU - Hoff, Signe

AU - Jespersen, Birthe P Møller

AU - Lametsch, Marianne Lund

AU - Andersen, Mogens Larsen

PY - 2013

Y1 - 2013

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 94

SP - 16

EP - 19

JO - Dansk Kemi

JF - Dansk Kemi

SN - 0011-6335

IS - 9

ER -

ID: 57343909