Forskningsområder

  1. Udgivet

    Analysis of aroma compounds of Roselle by Dynamic Headspace Sampling using different preparation methods

    Juhari, N. H. B., Varming, C. & Petersen, Mikael Agerlin, 2015, Flavour science: proceedings of the XIV Weurman Flavour Research Symposium. Taylor, A. J. & Mottram, D. S. (red.). Context Products Ltd., s. 87-90 4 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

  2. Effect of hot-air drying on the physicochemical properties of kaffir lime leaves (Citrus hystrix)

    Juhari, N. H. B., Lasekan, O., Kharidah, M. & Ab Karim, S., 2013, I: Journal of Food, Agriculture & Environment (JFAE). 11, 1, s. 203-211 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  3. Udgivet

    En kop kaffe med biodiversitet og rent drikkevand, tak!

    Bosselmann, Aske Skovmand, 12 aug. 2012

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  4. Udgivet

    Mediating factors of land use change among coffee farmers in a biological corridor

    Bosselmann, Aske Skovmand, 2012, I: Ecological Economics. 80, s. 79-88 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  5. Optimization of hot-air drying conditions on the physicochemical characteristics of torch ginger (Etlingera elatior)

    Juhari, N. H. B., Lasekan, O., Muhammad, K. & Karim, S., 2 okt. 2012, I: Journal of Food, Agriculture & Environment (JFAE). 10, 2, s. 64-72 9 s., 2.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  6. Udgivet

    The impact of certification on the natural and financial capitals of Ghanaian cocoa farmers

    Fenger, N. A., Bosselmann, Aske Skovmand, Richard, A. & de Neergaard, A., 2017, I: Agroecology and Sustainable Food Systems. 41, 2, s. 143-166 24 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt