Bodil Just Christensen

Bodil Just Christensen

Adjunkt


  1. 2012
  2. Udgivet

    Mad og måltider på arbejdspladsen

    Christensen, Bodil Just & Hillersdal, Line, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (red.). 2. udgave udg. København: Munksgaard , s. 129-141 13 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

  3. 2015
  4. Udgivet

    Mad og magt: ernæring og sundhed i Foucaults optik

    Christensen, Bodil Just, 2015, Madsociologi. Fuglsang, J. & Buono Stamer, N. (red.). København: Munksgaard , s. 51-67 17 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisningfagfællebedømt

ID: 15592598