Nicole Schmitt er blevet udnævnt til Viceinstitutleder for Undervisning – Københavns Universitet

Biomedicinsk Institut > Nyheder > Nicole Schmitt er blev...

07. januar 2016

Nicole Schmitt er blevet udnævnt til Viceinstitutleder for Undervisning

Per 1. januar har konstitueret institutleder Bente Stallknecht udpeget Nicole Schmitt til Viceinstitutleder for Undervisning på Biomedicinsk Institut.

Nicoles hovedopgave vil være at sikre koordinerede tiltag på undervisningsområdet på instituttet. Hun vil arbejde tæt sammen med institutlederen og samarbejde med institutledelsen.

Den nye position har sit fundament i institutrådets strategiske arbejde omkring at sikre optimal udnyttelse af talenter inden for undervisning på instituttet og optimere organiseringen af ​​de uddannelser og kurser, vi er ansvarlige for.

Nicole Schmitt siger: "Jeg ser meget frem til min nye opgave. Efter min mening er uddannelse og undervisning kerneaktiviteter på universitetet – ligeså vel som forskning i verdensklasse. Desuden går forskningsbaseret undervisning, rekruttering af unge forskertalenter og formidling af forskning til offentligheden hånd i hånd. Derfor synes sikring af kvaliteten af kurser og undervisning at være nøglen til at løse fremtidige udfordringer. Min personlige holdning til undervisning er, at jeg finder det givende, inspirerende og en stor investering i fremtidig forskning. Som underviser forsøger jeg at lade mig lede af mottoet "læring skal være sjovt". Så hvis du spørger mig, hvilket motto jeg som Viceinstitutleder for Undervisning vil arbejde ud fra, så er det "undervisning skal være sjovt og effektivt". Instituttet har mange rigtig dygtige undervisere, og jeg er overbevist om, at vi sammen kan skabe en god undervisningskultur, hvor vores pædagogiske aktiviteter bidrager til både personlig udvikling og instituttets resultater. "