Xlab søger stud. med. som forskningsårsstuderende – Københavns Universitet

Biomedicinsk Institut > Nyheder > Xlab søger stud. med. ...

25. april 2013

Xlab søger stud. med. som forskningsårsstuderende

Vil du prøve om forskning i sundhed er noget for dig?

Xlab søger en stud. med. som forskningsårsstuderende til at deltage i arbejdet med gruppens humane forskningsprojekter. Gruppen undersøger blandt andet, hvordan træning og vægttab påvirker kondition og kroppens insulinfølsomhed.

Ansættelsestidspunkt 1. august 2013
Du bliver ansat som forskningsårsstuderende pr. 1. august for en periode på enten 6 eller 12 måneder. Der er afsat tid til, at du kan lave din OSVAL II / kandidatopgave, og der vil være god mulighed for feedback. Du skal være indstillet på at tage orlov fra studiet.

Du vil indgå i alle aspekter af et humant forsøg. Du vil lære at udføre humanfysiologiske eksperimenter, lægge venflons, tage blodprøver, måle iloptagelse og kondition, lave DXA scanninger mm. Vi foretrækker at du har bestået dit 9. semester på medicinstudiet ved ansættelsestidspunktet, men alle er velkommen til at søge.

Projektet foregår på Xlab, Biomedicinsk Institut, Panum og er tilknyttet Center for Sund Aldring. I gruppen er der en del andre studerende, der laver forskningsår, så der er også et godt socialt miljø.

Send ansøgning senest 1. juni til:

PhD studerende, læge Merethe Hansen
m
eretheha@sund.ku.dk

PhD studerende, læge Michael Lund
michaeltl@sund.ku.dk

Du kan se mere om Xlab forskning på www.xlab.dk