Professor Jørn Wulff Helge bliver ny ph.d.-skoleleder. – Københavns Universitet

Biomedicinsk Institut > Nyheder > Professor Jørn Wulff H...

10. februar 2016

Professor Jørn Wulff Helge bliver ny ph.d.-skoleleder.

Jørn Wulff HelgeI godt fem år har professor Nils Billestrup fra Biomedicinsk Institut varetaget opgaven som ph.d.-skoleleder, men nu overtager professor Jørn Wulff Helge opgaven. I de seneste år er der sket en stor vækst i antallet af nye ph.d-studerende og ph.d.-uddannelse har udviklet sig i en positiv retning.

”Jeg glæder mig til at fortsætte udviklingsarbejdet i ph.d-skolen, så de ph.d.-studerende også fremadrettet opnår de efterspurgte forskningskompetencer” siger professor Jørgen Wulff Helge om sin kommende rolle som ph.d-skoleleder.

Jørn Wulff Helge fortsætter i sin stilling som professor på Biomedicinsk Institut, hvor han forsker i fysisk aktivitet og inaktivitet med særligt fokus på, hvad det betyder for udviklingen af fedme, diabetes og andre livsstilssygdomme.