Nye bevillinger – Københavns Universitet

Biomedicinsk Institut > Nyheder > Nye bevillinger

08. november 2011

Nye bevillinger

Vi giver her en oversigt over ansatte, der har modtaget bevillinger inden for de sidste par måneder:

Jonas Goldin Diness fra Afdelingen for Hjerte- og Kredsløbsforsking har modtaget 1.027.427 kr. fra Danmarks Grundforskningsfond til projektet "Treatment of atrial Fibrillation by inhibitors of Ca2+ activated K+ channels".

Ulla Wewer fra Wewer-group har modtaget 650.000 kr. fra Arvid Nilssons Fond til projektet "Enzymer, herunder proteaser og kinaser og deres funktion i cancer invasion".

Ph.d.-studerende Esben Vedel-Larsen fra DARC har modtaget 412.242 kr. fra Hjerteforeningen til projektet "T-taks-morfologi viabilitet".

Jørgen Kanters fra Laboratoriet for Eksperimental Cardiologi, Afdelingen for Hjerte- og Kredsløbsforksning har modtaget 100.000 kr. fra Eva og Henry Frænkels Mindefond.

David Møbjerg Kristensen fra Afdelingen for Celle og Metabolismeforskning har modtaget 1.992.960 kr. fra Forsknings- og Innovationsstyrelsens til projektet "Investigating the link between instrauterine COX enzyme inhibition and reduced masculinisation".

Ph.d.-studerende Tobias Speerschneider fra the Ion Channel Group har modtaget 423.480 kr. fra Hjerteforeningen til projektet "The functional role of accessory subunit Kchip2: Heart failure, arrhythmias and novel treatment strategies".

Lektor Morten Schak Nielsen fra Afdelingen for Hjerte- og Kredsløbsforskning har modtaget 25.000 kr. fra Snedkermester Sophus Jacobsens og hustru Astrid Jacobsens Fond til projektet "Metabolisk syndrom, oxidant stress og hjertearytmi".