Nye bevillinger, november 2017 – Københavns Universitet

Biomedicinsk Institut > Nyheder > Nye bevillinger, novem...

15. november 2017

Nye bevillinger, november 2017

Bevillinger

Se hvilke forskere fra Biomedicinsk Institut, der har modtaget bevillinger inden for de sidste par måneder.

Professor Thomas Mandrup-Poulsen har modtaget 100.000 kr. fra Augustinus Fonden til projektet ”The role of RNA degradation in inflammatory inhibition of insulin secretion in type 1 diabetes”. Bevillingen indeholder ikke overhead/administrationsbidrag.

Professor Mette Rosenkilde har modtaget 600.000 kr. fra Vera og Carl Johan Michaelsens Legat til driftsmidler til projektet ”Targeting adhesion GPCRs for efficient prevention of virus entry into the brain and for facilitated drug transport into the brain”. Bevillingen indeholder ikke overhead/administrationsbidrag.

Professor Birgitte Holst har modtaget en tillægsbevilling på 200.000 kr. fra Novo Nordisk Fonden til hendes igangværende projekt ”Co-administration of neurotensin and GLP-1 agonists as anti-obesity treatment”. Bevillingen indeholder ikke overhead/administrationsbidrag.

Postdoc Luke Carroll og postdoc Luke Gamon fra professor Mike Davies’ gruppe har begge modtaget stipendier på 277.152 kr. fra WHRI-ACADEMY – European Commission Marie Curie Co-funding Action (COFUND).

Adjunkt Michal Tomasz Marzec har modtaget 100.000 kr. fra Bjarne Jensens Fond og 190.000 fra Vissing Fonden til projektet ”How do proinsulin peptides become immunogenic”. Bevillingerne indeholder ikke overhead/administrationsbidrag.