Nye bevillinger, marts 2017 – Københavns Universitet

Biomedicinsk Institut > Nyheder > Nye bevillinger, marts...

08. marts 2017

Nye bevillinger, marts 2017

Se hvilke forskere på Biomedicinsk Institut, der har modtaget bevillinger inden for de sidste par måneder.

Adjunkt Michal Tomasz Marzec har modtaget 742.567 kr. fra European Foundation for the Study of Diabetes til projektet ”How do proinsulin peptides become immunogenic?”. Bevillingen indeholder overhead/administrationsgebyr på 10 %.

Professor Thomas Mandrup-Poulsen har modtaget 205.500 kr. fra Lundbeckfonden. Bevillingen indeholder ikke overhead/administrationsgebyr.

Ph.d.-studerende Thomas Emil Christensen har modtaget 80.000 kr. fra Fonden til Lægevidenskabens Fremme til projektet ”Quantitativer Coronary Flow Reserve as Marker”. Bevillingen indeholder ikke overhead/administrationsgebyr.

Postdoc Michala Cecilie Burstein Prause har modtaget 40.000 kr. fra Fonden til Lægevidenskabens Fremme til et projekt, der omhandler Bone morphogenetic protein. Bevillingen indeholder ikke overhead/administrationsgebyr.

Ph.d.-studerende Sophie Møller har modtaget 40.000 kr. fra Fonden til Lægevidenskabens Fremme og 70.000 kr. fra Edith Waagens og Frode Waagens Fond til et projekt, der omhandler Gap junction kanaler i det juxglomerulære apparat. Ingen af bevillingerne indeholder overhead/administrationsgebyr.