Nye bevillinger, januar 2017 – Københavns Universitet

Biomedicinsk Institut > Nyheder > Nye bevillinger, janua...

30. januar 2017

Nye bevillinger, januar 2017

Professor Jens Juul Holst har modtaget 743.440 kr. fra European Foundation for the Study of Diabetes til projektet “Elucidation of the physiology and pathophysiology of GIP”. Bevillingen indeholder overhead/administrationsgebyr på 10 %.

Professor Jørn Mikael Helge har modtaget 1.000.000 kr. fra CACHET til projekt ”Biological age; Refinement and Implementation”. Bevillingen indeholder ikke overhead/administrationsgebyr.

Professor Søren-Peter Olesen har modtaget 192.953 kr. i et samarbejde med University of Miami til projektet ”Anti-arrythmic agents”. Bevillingen indeholder overhead/administrationsgebyr på 8 %.

Ph.d.-studerende Nicolai Wewer Albrechtsen har modtaget 100.000 kr. fra Fonden til Lægevidenskabens Fremme til projektet ”Nye biologiske aspekter af insulins virkning på fedt celler i mennesker”. Bevillingen indeholder ikke overhead/administrationsgebyr.

Professor Thomas Mandrup-Poulsen har modtaget 50.000 kr. fra Fonden til Lægevidenskabens Fremme til projektet ”CBP og EZH2 som molekylære relæer af ER stressresponset i pankreatiske b-celler”. Bevillingen indeholder ikke overhead/administrationsgebyr.

Lektor Morten Bækgaard Thomsen har modtaget 349.360 kr. fra Vissing Fonden til Hugo Sachs udstyr. Bevillingen indeholder ikke overhead/administrationsgebyr.

Lektor Abigail Louise Mackey-Sennels har modtaget 98.000 kr. fra Fonden til Lægevidenskabens Fremme til projektet ”Pre-treatment of ageing skeletal muscle”. Bevillingen indeholder ikke overhead/administrationsgebyr.