Anders Sondrup bliver ny institutadministrator på BMI – Københavns Universitet

Biomedicinsk Institut > Nyheder > Anders Sondrup bliver ...

29. april 2015

Anders Sondrup bliver ny institutadministrator på BMI

Anders Sondrup overtager pr. 1. maj 2015 stillingen som institutadministrator på BMI efter Jan Brønnum.

Den 37 årig revisor og regnskabsuddannede Anders Sondrup bliver ny institutadministrator på BMI. Anders har de seneste 4½ år arbejdet som specialkonsulent, fagkoordinator og underviser inden for Eksternt finansieret virksomhed hos Københavns Universitet, med base i Fællesadministrationen i Nørregade.Anders Sondrup

Tidligere har Anders arbejdet som regnskabskonsulent og regnskabschef hos Københavns Energi med ledelsesansvar for 16 medarbejdere inden for Debitor- og kreditorbogholderi samt systemsupport. Anders er uddannet HD(R) fra Copenhagen Business School og har sideløbende haft en flerårig karriere som revisor hos Ernst&Young.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at tiltræde stillingen som institutadministrator hos BMI. Jeg forventer det bliver en stor udfordring, og jeg glæder mig meget til at komme tættere på uddannelses- og ikke mindst forskningsmiljøet i dagligdagen. Det ligger mig meget på sinde, at vi som administration er effektive og servicemindede og dermed bakker op om at skabe de bedste rammer for et fremragende uddannelses- og forskningsmiljø” udtaler den kommende institutadministrator, der dog forventer at skulle bruge noget tid på at sætte sig ind i området og ikke mindst at lære medarbejderne og organisationen rigtig godt at kende.

"Heldigvis har jeg indtryk af, at BMI er et institut, hvor der allerede er en rigtig god administration og styr på tingene, så langt hen af vejen bliver mit job at fortsætte det gode arbejde, der i dag bliver udført af administrationen hos BMI”, afslutter Anders.