Lisa Amalie Gottlieb har vundet universitetets guldmedalje – Københavns Universitet

Biomedicinsk Institut > Nyheder > Lisa Amalie Gottlieb h...

11. juli 2017

Lisa Amalie Gottlieb har vundet universitetets guldmedalje

Priser

Universitetet belønner hvert år de bedste prisopgaver. I år har Lisa Amalie Gottlieb fra Morten Bækgaard Thomsens gruppe vundet universitetets guldmedalje for sin prisopgave ”Døgnrytmer i hjertets rytmeforstyrrelser”.

Ved årsfesten den 20. november 2015 blev prisopgaverne for 2016 udskrevet. Lisa Amalie Gottlieb, der er tilknyttet Morten Bækgaard Thomsens forskningsgruppe, har netop vundet en guldmedalje for sin besvarelse af prisopgaven med titlen ”Døgnrytmer i hjertets rytmeforstyrrelser”.

I opgavebesvarelsen ønskedes der en redegørelse af døgnrytmer i hjertets elektrofysiologi samt en vurdering af årsagen til den døgnrytmeafhængige frekvens af forstyrrelser i hjertets elektriske aktivitet. I opgaven skulle desuden inddrages både hjertets elektrofysiologi samt organismens og organernes døgnrytmefysiologi.

Guldmedaljen overrækkes ved årsfesten i november 2017.