Clare Hawkins er ny professor MSO på BMI – Københavns Universitet

Biomedicinsk Institut > Nyheder > Clare Hawkins er ny pr...

23. marts 2017

Clare Hawkins er ny professor MSO på BMI

Clare Hawkins er pr. 1. marts blevet ansat som professor MSO på Biomedicinsk Institut, hvor hun vil indgå i et tæt samarbejde med professor Mike Davies.

Professor MSO Clare Hawkins, der har en ph.d. i kemi, har været tilknyttet ”The Heart Research Institute” i Sydney de sidste 20 år. Clare er oprindelig fra England og vender nu tilbage til Europa efter en lang periode i Australien. Ud over sin forskning, ser Clare frem til at blive en del af undervisningen på fakultetet. Læs interview med Clare.

Fokus for Clares forskning er sygdommen aterosklerose, der er den største årsag til hjertesygdomme. Clare er i øjeblikket i gang med at opbygge sin forskningsgruppe og leder i den forbindelse efter studerende til følgende projekter: