Lektor Christina Christoffersen modtager hædersmedalje – Københavns Universitet

Biomedicinsk Institut > Nyheder > Lektor Christina Chris...

26. marts 2014

Lektor Christina Christoffersen modtager hædersmedalje

Læge, lektor, ph.d., Christina Christoffersen fra Klinisk Biokemisk Afdeling, Rigshospitalet og Biomedicinsk Institut, Københavns Universitet, har fået tildelt Selskabet for Teoretisk og Anvendt Terapis hædersmedalje til yngre forskere 2013.

Christina Christoffersen har fået tildelt medaljen som en hæder for en banebrydende opdagelse af en protein-fedtforbindelse (apoM/S1P komplekset), der kan ændre synet på sygdomme som åreforkalkning, blodforgiftning og sklerose. Christina er en del af forskningsgruppen Molars på Biomedicinsk Institut.

Hædersmedaljen uddeles hvert år som opmuntring til fortsat forskningsarbejde til en yngre dansk forsker, der har udført særlig fortjenstfuld og perspektivrig forskning inden for teoretisk og/eller anvendt lægevidenskabelig forskning.

Prisoverrækkelsen finder sted i Domus Medica den 3. april kl. 20.00.