Camilla Stampe Jensen er blandt vinderne af årets PhD Cup – Københavns Universitet

Biomedicinsk Institut > Nyheder > Camilla Stampe Jensen ...

17. april 2013

Camilla Stampe Jensen er blandt vinderne af årets PhD Cup

Stort tillykke til ph.d.-studerende Camilla Stampe Jensen fra Ion Channel Group, der er blandt vinderne af årets PhD Cup. Vinderne blev offentliggjort den 15. april.

Konkurrencen har bestået i at formidle ph.d.-forskning ud til offentligheden, og er et samarbejde mellem dagbladet Information, Danske Universiteter, DR og Lundbeckfonden. Ph.d.-projekterne dyster inden for hovedområderne Sundhed, Natur & Teknik, Humaniora og Samfund.

Camilla forskning omhandler proteiners transport i nerveceller. Se video, hvor Camilla formidler pointerne i sin forskning

Kåring i DR’s koncertsal den 14. maj
Der vil være et stort kåringsshow i DR’s koncertsal den 14. maj. Ved showet kåres også aftenens bedste formidler. Bestil billetter til showet, der bliver vist på TV den 19. maj.