Nye bevillinger, september 2015 – Københavns Universitet

Biomedicinsk Institut > Nyheder > Nye bevillinger, septe...

03. september 2015

Nye bevillinger, september 2015

Se hvilke forskere på Biomedicinsk Institut, der har modtaget bevillinger inden for de sidste par måneder.

Postdoc Thomas Dalsgaard fra Afd. for Hjerte- og Kredsløbsforskning har modtaget 161.395 kr. fra Lundbeckfonden til et projekt der omhandler ”Regulation of the function of brain aterioles”.

Professor Flemming Fryd Johansen fra Afd. for Molekylær Patologi har modtaget 197.537 kr. fra Civilingeniør Frode V. Nyegaaard og Hustrus Legat til et projekt der omhandler Udvikling af ny behandling til patienter med apopleksi.

Lektor Bolette Hartmann fra Afd. for Endokrinologisk Forskning har modtaget 86.400 kr. fra Det Frie Forskningsråd Sundhed og Sygdom til et projekt omkring ”GIP receptor aktivitet”.

Professor Lars Bo Nielsen og lektor Tanja Xenia Pedersen fra Afd. for Hjerte- og Kredsløbsforskning har modtaget 360.000 kr. fra Hjerteforeningen til forskning til projektet ”Accelererer plasma OPN aterosklerose ved nedsat nyrefunktion?”.

Professor Jens Juul Holst fra Afd. for Endokrinologisk Forskning har modtaget 1.862.500 kr. fra European Foundation for the Study of Diabetes til et projekt der omhandler ”Receptor antagonist studies in humans”.

Michala Prause fra Afd. for Celle og Metabolismeforskning  har modtaget et Postdoc fellowship på 1.800.000 kr. fra Danish Diabetes Academy.

Lektor Thomas Jespersen fra Afd. for Hjerte- og Kredsløbsforskning har modtaget 5.400.000 kr. fra Novo Nordisk Fonden til forskning inden for ”Risk factors for sudden death”.

Postdoc Pia Rengtved Lundegaard fra Afd. for Hjerte- og Kredsløbsforskning har modtaget 1.148.000 kr. Carlsbergfondet til sin forskning indenfor ”Functional characterization of genes”.

Professor Christian Aalkjær fra Afd. for Hjerte- og Kredsløbsforskning har modtaget 190.000 kr. fra Hjerteforeningen til forskning inden for ”The importance of K-channels”.

Professor Nils Billestrup fra Afd. for Celle og Metabolismeforskning har modtaget 360.000 kr. fra InnovationsFonden til medfinansiering af ph.d.-studerende Anne Katrine Ringgaard.