Nye bevillinger, September 2012 – Københavns Universitet

Biomedicinsk Institut > Nyheder > Nye bevillinger, Septe...

02. oktober 2012

Nye bevillinger, September 2012

Se hvilke forskere på BMI, der har modtaget bevillinger inden for de sidste par måneder.

Ph.d.-studerende Søren Grubb har modtaget 450.000 kr. fra Hjerteforeningen til projektet ’Betydningen af KCHIP2 for Calciumhomeostasen under hjertesvigt’.

Institutleder og professor Niels-Henrik Holstein-Rathlou har modtaget 125.650 kr. fra Lundbeckfonden.

Professor Andreas Kjær har modtaget 2.500.000 kr. fra Arvid Nilssons Fond til projektet ’Molekylær billeddannelse med PET til ikke-invasiv tumorkarakteristik og skræddersyet kræftbehandling’.

Professor Cord Brakebusch har modtaget 65.000 kr. fra Styrelsen for Forskning og Innovation.

Professor Jens Juul Holst har modtaget 120.000 kr. fra P. Carl Petersens Fond til projektet ’Sammenhængen mellem appetithomonerne leptin og GLP og deres betydning for vedligeholdelse af vægttab efter en lav kalorie diæt’.