Nye bevillinger, marts 2013 – Københavns Universitet

Biomedicinsk Institut > Nyheder > Nye bevillinger, marts...

05. marts 2013

Nye bevillinger, marts 2013

Se hvilke forskere på Biomedicinsk Institut, der har modtaget bevillinger inden for de sidste par måneder.

Postdoc Karsten Hartvigsen fra Molar-gruppen har modtaget 561.248 kr. til projektet ’SK potassium channels are involved in regulating the voltage in the atria’ fra Lundbeckfonden.

Professor Ulla Wewer fra Afdelingen for Molekylær Patologi har modtaget 35.000 kr. til projektet ’Targeting ADAM12 using antibody-based strategy - a potential treatment for breast cancer?’ fra Læge Ingrid Munkholms Legat.

Lektor Camilla Fröhlich fra Afdelingen for Molekylær Patologi har modtaget 500.000 kr. til projektet ’Targeting ADAM12 using antibody-based strategy - a potential treatment for breast cancer?’ fra Novo Nordisk Fonden.