Nye bevillinger, marts 2012 – Københavns Universitet

Biomedicinsk Institut > Nyheder > Nye bevillinger, marts...

21. marts 2012

Nye bevillinger, marts 2012

Se hvilke forskere, der har modtaget bevillinger inden for de sidste par måneder:

Ulla Wewer fra Afdelingen for Molekylær Patologi har modtaget 1.950.000 kr. fra Kræftens Bekæmpelse til projektet ”Enzymer, herunder proteaser og kinaser og deres nøglefunktioner i cancer invasion”.

John Robert Couchman fra Afdelingen for Molekylær Patologi har modtaget 21.625 kr. fra Alfred Benzons Fond til en workshop inden for ”Nordic Proteoglycan Research”.

Ewa Soltysinska fra Afdelingen for Hjerte- og Kredsløbsforskning har modtaget 525.027 kr. fra Carlsbergfondet til projektet ”Protection of the heart muscle against ischemic injury by activation of Ca2+ activated K+ channels”.

Søren-Peter Olesen fra Afdelingen for Hjerte- og Kredsløbsforskning har modtaget 360.000 kr. fra Danmarks Grundforskningsfond.

Bo Liang fra Afdelingen for Hjerte- og Kredsløbsforskning har modtaget 72.000 kr. fra Danmarks Grundforskningsfond.

Bo Liang fra Afdelingen for Hjerte- og Kredsløbsforskning har modtaget 16.000 kr. fra Lundbeckfonden til projektet “The Heart Rhythm Society’s 3rd. Scientific Sessions”.

Nicole Schmitt fra Afdelingen for Hjerte- og Kredsløbsforskning har modtaget 200.000 kr. fra Aase og Ejnar Danielsens Fond til projektet "Posttranslationel modificering af Kv11 kanalen".

Nicole Schmitt fra Afdelingen for Hjerte- og Kredsløbsforskning har modtaget 300.000 kr. fra Fondsbørsvekselerer Henry Hansen og Hustrus legat til projektet ”Årsager til behandling af atrieflimren”.