Nye bevillinger, marts 2014 – Københavns Universitet

Biomedicinsk Institut > Nyheder > Nye bevillinger, marts...

07. marts 2014

Nye bevillinger, marts 2014

Se hvilke forskere på Biomedicinsk Institut, der har modtaget bevillinger inden for de sidste par måneder.

Professor Jens Juul Holst fra Afdelingen for Endokrinologisk Forskning har modtaget 455.000 kr. fra Novo Nordisk Fonden til projektet ’Glucagon-Like Peptide 1 Signaling’.

Professor Andreas Kjær fra Afdelingen for Endokrinologisk Forskning har modtaget 1.000.000 kr. fra Novo Nordisk Fonden til projektet ’Molekylær billeddannelse med PET.

Adjunkt Hannelouise Kissow fra Afdelingen for Endokrinologisk Forskning har modtaget 35.000 kr. fra Fonden til Lægevidenskabens Fremme, 35.000 kr. fra Krista og Viggo Petersens Fond og 82.655 kr. fra Oda og Hans Svenningsens fond til projektet ’Glucagon-like peptide-1’.

Gæsteprofessor Iain Greenwood fra Afdelingen for Hjerte- og Kredsløbsforskning har modtaget 1.000.000 kr. fra Novo Nordisk Fonden til projektet ’Interplay of Kv7 channels’.

Institutleder og professor Niels-Henrik von Holstein-Rathlou fra Afdelingen for Nyre- og Karforskning har modtaget 216.000 kr. fra Styrelsen for Forskning og Innovation til projektet ’Interactions between renal symp. nerve activity’.

Professor Flemming Fryd Johansen fra Afdelingen for Molekylær Patologi har modtaget 1.247.000 kr. fra Lundbeckfonden til projektet ’The impact of RhoA knock-out in T-cells’.

Lektor Marie Kveiborg fra Afdelingen for Molekylær Patologi har modtaget 100.000 kr. fra Københavns Universitets fond for kræftforskning.

Lektor Clara Prats Gavalda fra Afdelingen for Systembiologisk forskning har modtaget et 1/3 medfinansieret ph.d.-stipendie på i alt 550.000 kr. fra Danish Diabetes Academy.

Lektor Jørn Helge fra Afdelingen for Systembiologisk forskning har modtaget 550.000 kr. til et ph.d.-stipendie fra Danish Diabetes Academy.

Videnskabelig assistent Tine Lovsø Dohlmann fra Afdelingen for Systembiologisk forskning har modtaget 80.000 kr. fra Oda og Hans Svenningsens fond til projektet ’HIT mi-too’.

Postdoc Steen Larsen fra Afdelingen for Systembiologisk forskning har modtaget 88.000 kr. fra Fonden til Lægevidenskabens Fremme til projektet ’Kolesterolsænkende medicinsk mulige effekt’.

Ph.d.-studerende Merethe Hansen fra Afdelingen for Systembiologisk forskning har modtaget 50.000 kr. fra Fonden til Lægevidenskabens Fremme til projektet ’Leverens sukkerproduktion’.

Ph.d.-studerende Stinna Skaaby fra Afdelingen for Systembiologisk forskning har modtaget 30.643 kr. fra Forskningsfonden for almen praksis til projektet ’Effekten af at faste hver anden dag’.