Nye bevillinger, juni 2015 – Københavns Universitet

Biomedicinsk Institut > Nyheder > Nye bevillinger, juni ...

18. juni 2015

Nye bevillinger, juni 2015

Se hvilke forskere på Biomedicinsk Institut, der har modtaget bevillinger inden for de sidste par måneder.

Alicia Lundby har modtaget en bevilling fra Det Frie Forskningsråd, Sundhed og Sygdom, på i alt 6.468.985 kr. Alicia bliver en del af Afdelingen for Hjerte- og Kredsløbsforskning, hvor hun har fået en stilling som lektor.

Professor Andreas Kjær fra Afdelingen for Endokrinologisk forskning har modtaget 3.024.000 kr. fra Innovationsfonden til et projekt, der omhandler ”HyperPET/MR”.

Professor Bente Stallknecht og ph.d.-studerende Camilla Maria Mandrup fra Afdelingen for Systembiologisk forskning har modtaget 150.000 kr. fra Overlæge Johan Boserup og Lise Boserups Legat til studiet ”Copenhagen Women Study, menopause”.

Professor Bente Stallknecht har modtaget 100.000 kr. fra Kronprins Frederik og Kronprinsesse Marys Fond til projektet ”Lev livet med stil”.

Professor Thomas Mandrup-Poulsen fra Afdelingen for Endokrinologisk forskning har modtaget 185.000 kr. fra Augustinus fonden til projektet ”RNA oxidation and β-cell failure in diabetes”.

Charlotte Bayer Christensen har fået 2 års ph.d.-løn fra Lundbeckfonden til sit ph.d.-projekt med titlen "The colon as an endocrine organ".

Lektor Henrik Hasseldam fra Afdelingen for Molekylær Patologi har modtaget 83.830 kr. fra Augustinus Fonden til et projekt, der omhandler ”Behandling af eksperimentelt induceret Multipel”.

Professor Flemming Dela fra Afdelingen for Systembiologisk forskning har modtaget 67.500 kr. fra P. Carl Petersens Fond til et projekt omkring ”Effekter af arbejdsform og træning”.

Postdoc Thomas Jepps fra Afdelingen for Hjerte- og Kredsløbsforskning har modtaget 700.000 kr. fra Lundbeckfonden til projektet ”Do KCNE subunits orchestrate ion channel”.