Nye bevillinger, juni 2014 – Københavns Universitet

Biomedicinsk Institut > Nyheder > Nye bevillinger, juni ...

10. juni 2014

Nye bevillinger, juni 2014

Se hvilke forskere på Biomedicinsk Institut, der har modtaget bevillinger inden for de sidste par måneder.

Lektor Marie Kvieborg fra Afdelingen for Molekylær Patologi har modtaget 1.060.000 kr. fra Kræftens Bekæmpelse til projektet ’Kontrol af ADAM17-medieret EGFR aktivering i intestinal homeostase, regeneration og cancer’. Beløbet er bevilget for 2015-2016.

Ph.d.-studerende Nicolai Jacob Wewer Albrechtsen fra Afdelingen for Endokrinologisk forskning har modtaget 100.000 kr. fra Augustinus Fonden til et forskningsprojekt inden for sukkersyge og fedme.

Professor Søren-Peter Olesen fra Afdelingen for Hjerte- og Kredsløbsforskning har modtaget 6.964.000 kr. fra Højteknologifonden til projektet ’Safe and effective treatment’.