Bevillinger, juli 2012 – Københavns Universitet

Biomedicinsk Institut > Nyheder > Bevillinger, juli 2012

11. juli 2012

Bevillinger, juli 2012

Ph.d.-studerende Steen Larsen fra Xlab har modtaget 24.000 kr. fra Lægeforeningens Forskningsfond til projektet ’Statiners effekt på mitokondrie funktioner hos patienter med hyperkolesterolæmi’.

Institutleder Niels-Henrik Holstein-Rathlou har modtaget 180.000 kr. fra Hjerteforeningen til projektet ’Role of renal vascular potassium channels and gap junctions in diet induced hypertension’.

Postdoc Bo Hjorth Bentzen fra Ion Channel group har modtaget 300.000 kr. fra Hjerteforeningen til projektet ’Calcium aktiverede kalium kanalers rolle ved koronarspasmer’.

Lektor Hanne Borger Rasmussen har modtaget 100.000 kr. fra Aase og Ejnar Danielsens Fond til projektet ’Kinase-medieret regulering af hjertekanalen Kv7.1’.

Professor Cord Brakebusch har modtaget 75.000 kr. fra Dagmar Marshalls Fond til projektet ’N-WASP function in skin tumor’.

Professor Flemming Dela har modtaget 100.000 kr. fra Aase og Ejnar Danielsens Fond til projektet ’Effekten af High Intensity Inerval Traning’.

Annette Kjær Ersbøll har modtaget 450.000 kr. fra Hjerteforeningen til projektet ’Betydningen af KCHIP2 for Calciumhomeostasen under hjertesvigt’.