Nye bevillinger, december 2015 – Københavns Universitet

Biomedicinsk Institut > Nyheder > Nye bevillinger, decem...

17. december 2015

Nye bevillinger, december 2015

Jørn Wulff Helge har modtaget 550.000 kr. fra Danish Diabetes Academy til medfinansiering af et ph.d.-projekt.

Nils Billestrup har modtaget 200.000 kr. fra Augustinus Fonden til et erhvervs-ph.d.-projekt, der omhandler "Inhibition of Bone morphogenetic proteins for improved regeneration of functional beta-cell mass".

Nils Billestrup har modtaget 360.000 kr. fra Innovationsfonden til Violeta Tsonkova Erhvervs ph.d.-projekt, der med titlen “Use of the human beta cell line EndoC-bH1 to generate a valid and reproducible model of human beta cells under type 2 diabetic stress”.

Hannelouise Kissow har modtaget 120.000 kr. fra Fonden af 17.12.1981 til et projekt, der omhandler ”Den entero-endokrine L-celles betydning for cancer”.

Ida Marie Babiel Schmidt Petersen har modtaget et Novo Scholarship på i alt 49.000 kr. Idas projekt omhandler ”The role of ephaptic transmission in cardiac conduction”.