Nye bevillinger, december 2014 – Københavns Universitet

Biomedicinsk Institut > Nyheder > Nye bevillinger, decem...

18. december 2014

Nye bevillinger, december 2014

Se hvilke forskere på Biomedicinsk Institut, der har modtaget bevillinger inden for de sidste par måneder.

Postdoc Thomas Andrew Jepp fra Afdelingen for Hjerte- og Kredsløbsforskning har modtaget 595.431 kr. fra Marie Curie Actions til sin stilling som postdoc.

Professor Flemming Fryd Johansen fra Afdelingen for Molekylær Patologi har modtaget 958.560 kr. fra Styrelsen for Forskning og Innovation til projektet ’Rho GTPases - a new drug target in stroke’.

Postdoc Lukas Adrian Berchtold fra Afdelingen for Celle og Metabolisme Forskning har modtaget 2.144.789 kr. fra Styrelsen for Forskning og Innovation til sit postdoc-projekt ’The Role and function of Pannexin 2’.

Videnskabelig assistent Seyed Mojtaba Ghiasi fra Afdelingen for Endokrinologisk Forskning har modtaget 550.000 kr. fra Danish Diabetes Academy til projektet ’Oxidation and nitration of RNA’.

Postdoc Kaituo Wang fra Afdelingen for Celle og Metabolisme Forskning har modtaget 2.768.964 kr. fra Styrelsen for Forskning og Innovation til projektet ’Uncovering TRP-channels’.

Professor Bente Merete Stallknecht fra Afdelingen for Systembiologisk forskning har modtaget 2.738.300 kr. fra TrygFonden til sin forskning i fysisk aktivitet.

Postdoc Sarah Louise Dombernowsky fra Afdelingen for Molekylær Patologi har modtaget 200.000 kr. fra Fondation Juchum til sit postdoc-projekt inden for kræftforskning.

Ph.d.-studerende Saereh Sørensen Khanamiri fra Afdelingen for Hjerte- og Kredsløbsforskning har modtaget 450.000 kr. fra Hjerteforeningen til projektet ’Kv7 kalium kanalers bidrag til basal koronar’.

Postdoc Sune Folke Pedersen fra Afdelingen for Endokrinologisk Forskning har modtaget 2.164.320 kr. fra Styrelsen for Forskning og Innovation til projektet ’In vivo identification of the vulnerable’.

Specialestuderende Aline Boer fra Afdelingen for Endokrinologisk Forskning har modtaget 708.000 kr. fra Kirsten & Freddy Johansens Fond og 37.500 kr. fra Osteoporoseforeningen. Begge bevillinger skal bruges til hendes specialeprojekt ”Acute lack of GIP effects on lipid and bone metabolism”, som Aline har arbejdet på siden september 2013 og fortsætter med til sommeren 2015.