Nye bevillinger, april 2015 – Københavns Universitet

Biomedicinsk Institut > Nyheder > Nye bevillinger, april...

29. april 2015

Nye bevillinger, april 2015

Se hvilke forskere på Biomedicinsk Institut, der har modtaget bevillinger inden for de sidste par måneder.

Professor Andreas Kjær fra Cluster for Molecular Imaging, Afdelingen for Endokrinologi, har modtaget 1.350.000 kr. fra Arvid Nilssons Fond til et projekt der omhandler ”Translationel molekylær billeddannelse”.

Lektor Pontus Emanuel Gourdon fra Afdelingen for Celle og Metabolisme har modtaget 30.000 kr. fra Styrelsen for Forskning og Innovation.

Professor Flemming Fryd Johansen fra Afdelingen for Molekylær Patologi har modtaget 50.000 kr. fra Søren og Helene Hempels Legat til et projekt omkring ”Behandling til patienter med apopleksi”.

Professor Christian Aalkjær fra Afdelingen for Hjerte- og Kredsløb har modtaget 1.000.000 kr. fra Læge- og Naturvidenskabelig Komite, Novo Nordisk, til et projekt der omhandler ”The Sympathetic neurovascular junction”.