Nye bevillinger, april 2013 – Københavns Universitet

Biomedicinsk Institut > Nyheder > Nye bevillinger, april...

17. april 2013

Nye bevillinger, april 2013

Se hvilke forskere på BMI, der har modtaget bevillinger inden for de sidste par måneder.

Professor Thomas Mandrup-Poulsen fra Afdelingen for Endokrionologisk forskning har modtaget 300.000 kr. fra Augustinus Fonden til projektet ’Hæmmere af histon deacetylaser og demetylaser som nye lægemidler i behandlingen af diabetes’.

Postdoc Karsten Hartvigsen fra Molar-gruppen har modtaget 561.248 kr. fra Lundbeckfonden til projektet ’SK potassium channels are involved in regulating the voltage in the atria’.

Morten Bækgaard Thomsen fra Ion Channel Group har modtaget 216.000 kr. fra Det Frie Forskningsråd Sundhed og Sygdom (FSS) til projektet ’Hjertesygdomme og funktionen af KChIP i cellekerner’.

Professor Klaus Qvortrup fra Afdelingen for Endokrinologisk forskning har modtaget 648.000 kr. fra Det Frie Forskningsråd Teknologi og Produktion (FTP) til projektet ’Metal Release from Implants’.