Nye bevillinger, Maj 2012 – Københavns Universitet

Biomedicinsk Institut > Nyheder > Nye bevillinger, Maj 2012

21. maj 2012

Nye bevillinger, Maj 2012

Postdoc Anders Peter Larsen fra Ion Channel Group har modtaget 1.554.384 kr. fra Det Frie Forskningsråd til projektet ”Diabetic Cardiomyopathy and sudden cardiac death in diabetes - Role of cardiac calcium handling”.

Lektor Nicole Schmitt fra Ion Channel Group har modtaget 300.000 kr. fra Fondsbørsvekselerer Henry Hansen og Hustrus legat til forskning inden for årsager til behandling af atrieflimren.

Postdoc Bo Liang fra Ion Channel Group har modtaget 16.000 kr. fra Lundbeckfonden til projektet ”The Heart Rhythm Society’s 3rd. scientific sessions”.

Lektor Filip Krag Knop fra Afdelingen for Endokrinologisk forskning har modtaget 5.000.000 kr. fra Novo Nordisk Fonden til projektet ”Bile-iduced GLP - Secretion and human glucose homeostasis-physiological and pathophysiological implications”.

Videnskabelig assistent Astrid Linde Basse fra Afdelingen for Celle og Metabolismeforskning har modtaget 10.000 kr. fra Direktør Jacob Madsens og Hustru Olga Madsens Fond til projektet ”Mekanismer, der regulerer dannelsen af humane brune fedtceller”.

Professor Flemming Dela fra Xlab har modtaget 223.000 kr. fra Lundbeckfonden til projektet ”Mitokondriefunktion ved hjertesvigt”.

Professor Andreas Kjær fra Afdelingen for Endokrinologisk forskning har modtaget 750.000 kr. fra Lundbeckfonden til projektet "Molecular imaging with PET for noninvasive tumor chareterization and development of theranostics; Translational studies in neuroendocrine tumors”.