Nye bevillinger, april 2016 – Københavns Universitet

Biomedicinsk Institut > Nyheder > Nye bevillinger, april...

02. maj 2016

Nye bevillinger, april 2016

Se hvilke forskere på Biomedicinsk Institut, der har modtaget bevillinger inden for de sidste par måneder.

Lektor Signe Torekov har modtaget 5 millioner kr. til Excellence Project for Young Researchers within Endocrinology: ”Synergistic effects of GLP-1 and exercise on immuno-metabolic health” uddelt af Novo Nordisk Fonden.

Professor Andreas Kjær har modtaget 9.985.000 kr. fra Lundbeckfonden til et projekt der omhandler ’HyperPET/MR: a new concept’.

Professor Jørn Wulff Helge har modtaget 153.930 kr. fra Team Danmark til et projekt, der omhandler ’Maksimal fedtoxidantion’.

Adjunkt Steen Larsen har modtaget 60.000 kr. fra Snedkermester Sophus Jacobsens og hustru Astrid Jacobsens Fond til et projekt, der omhandler ’Stadier og træning’.

Lektor Bo Hjorth Bentzen har modtaget 25.000 kr. i rejsemidler fra Lundbeckfonden.