Nye bevillinger, april 2014 – Københavns Universitet

Biomedicinsk Institut > Nyheder > Nye bevillinger, april...

29. april 2014

Nye bevillinger, april 2014

Se hvilke forskere på Biomedicinsk Institut, der har modtaget bevillinger inden for de sidste par måneder.

Professor Cord Brakebusch fra Afdelingen for Molekylær Patologi har modtaget en Marie Curie-bevilling på 1.700.000 kr.

Adjunkt Laurent Burnier fra Afdelingen for Molekylær Patologi har modtaget 1.200.000 kr. fra Novo Nordisk fonden.

Adjunkt Tau Benned-Jensen fra Ion Channel Group har modtaget 1.330.000 kr. fra Lundbeck Fonden.

Professor Nils Billestrup fra Afdelingen for Celle- og metabolismeforskning har modtaget 745.000 kr. fra European Foundation for the Study of Diabetes.

Lektor Pontus Gourdon fra Afdelingen for Celle- og metabolismeforskning har modtaget 300.000 kr. fra Carlsberg Fonden og 400.000 kr. fra Michaelsens Legat.

Lektor Thomas Jonassen fra Afdelingen for Nyre- og Karforskning har modtaget 216.000 kr. fra Forskningsrådet.

Professor Flemming Dela fra forskningsgruppen Xlab har modtaget en EUupSTART bevilling på 150.000 kr.

Professor Thomas Mandrup-Poulsen fra Afdelingen for Endokrinologisk forskning har modtaget en EUupSTART bevilling på 150.000 kr.

Ph.d.-studerende Marie Madsen fra forskergruppen Molars har modtaget 30.000 kr. fra Beckett-fonden til indkøb af lysmikroskop i forbindelse med sit ph.d.-projekt, der omhandler sammenhængen mellem psoriasis og risiko for hjertekarsygdom.