Nye bevillinger, januar 2016 – Københavns Universitet

Biomedicinsk Institut > Nyheder > Nye bevillinger, janua...

13. januar 2016

Nye bevillinger, januar 2016

Lektor Alicia Lundby har modtaget 800.000 kr. fra Novo Nordisk Fonden til projektet ’Deciphering the protein landscape of the heart’.

Lektor Morten Bækgaard Thomsen har modtaget 500.000 kr. fra Carlsbergfondet til projektet ”Døgnrytmer i hjertets elektrofysiologi”.

Lektor Pontus Emanuel Gourdon har modtaget 400.000 kr. fra Carlsbergfondet til et projekt, der omhandler ”Uncovering TRP Channels”, samt 130.000 kr. fra Agnes og Poul Friis Fond til projektet ”Struktur & Funktion af membranproteiner”.

Professor Nils Billestrup har modtaget 359.999 kr. fra Innovations Fonden til et erhvervs-ph.d.-projekt.

Professor Bente Merete Stallknecht har modtaget 360.000 kr. fra Innovations Fonden til et projekt, der omhandler ”Effect of short-term exercise training”.

Professor Nils Billestrup har modtaget 200.000 kr. fra Augustinus Fonden til et projekt, der omhandler ”Functional Beta-Cell mass”, samt 177.617 kr. fra Uddannelses og Forskningsministeriet til projektet ”Epigenetic Marks and Chromatib”.

Professor Jens Juul Holst og ph.d.-studerende Nicolai Wewer Albrechtsen har fået 100.000 kr. til indkøb af nyt apparatur (væske-robot) fra Fonden til Lægevidenskabens Fremme. Apparaturet skal bruges til et humanstudie om neurotensin.

Adjunkt Michal Tomasz Marzec har modtaget 100.000 kr. fra Augustinus Fonden til projektet ”Application for funding covering new direction” samt 40.000 kr. fra Fonden til Lægevidenskabens Fremme til et projekt, der omhandler ”Description of the first insullin”.

Professor Flemming Dela har modtaget 30.000 kr. fra Styrelsen for Forskning og Innovation (EUopSTART) samt 30.000 kr. fra instituttet i medfinansiering til projektet ”Optimizing pharmacological”.